Επιτραπέζιο Παιχνίδι Golf Με Σφηνάκια

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Golf Με Σφηνάκια

Ανιχνευτής Ψεύδους Lie Detector

Ανιχνευτής Ψεύδους Lie Detector

Παιχνίδι με Ηλεκτροσοκ-Arm wrestling

15,00 €
Η πάλη του βραχίονα, με την παραδοσιακή έννοια, είναι ένας από τους παλαιότερους διαγωνισμούς σωματικής δύναμης μεταξύ δύο ανδρών. Οι νικητές έχουν βραβευτεί με χρήματα, τρόπαια και άλλα βραβεία για αιώνες. Με το Shocking Arm Wrestling, ωστόσο, οι δύο παίκτες δεν παίζουν για να κερδίσουν ... παίζουν για να μην χάσουν. Και οι δύο αγωνιζόμενοι φορούν μαξιλαράκια και γάντια. Όταν το πίσω μέρος του γάντιου ενός ηττημένου αγγίζει το μαξιλάρι που περιμένει στο τραπέζι, το ηλεκτρικό κύκλωμα ολοκληρώνεται και ο ηττημένος θα υποστεί σοκ. Είναι απλά αυτό. Η συγκλονιστική πάλη πάλης έρχεται με τους επίσημους κανόνες πάλης βραχίονα, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα.
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ΜΗ00001045
Η πάλη του βραχίονα, με την παραδοσιακή έννοια, είναι ένας από τους παλαιότερους διαγωνισμούς σωματικής δύναμης μεταξύ δύο ανδρών. Οι νικητές έχουν βραβευτεί με χρήματα, τρόπαια και άλλα βραβεία για αιώνες. Με το Shocking Arm Wrestling, ωστόσο, οι δύο παίκτες δεν παίζουν για να κερδίσουν ... παίζουν για να μην χάσουν. Και οι δύο αγωνιζόμενοι φορούν μαξιλαράκια και γάντια. Όταν το πίσω μέρος του γάντιου ενός ηττημένου αγγίζει το μαξιλάρι που περιμένει στο τραπέζι, το ηλεκτρικό κύκλωμα ολοκληρώνεται και ο ηττημένος θα υποστεί σοκ. Είναι απλά αυτό. Η συγκλονιστική πάλη πάλης έρχεται με τους επίσημους κανόνες πάλης βραχίονα, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα. Το συγκλονιστικό παιχνίδι πάλης βραχίονα είναι ο τέλειος τρόπος για να αποδείξετε τη δύναμή σας Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο συγκλονιστικά γάντια και δύο μαξιλαράκια αγκώνων Ο ηττημένος του παιχνιδιού παίρνει ένα μικρό πλάνο σοκ Για 14 χρονών και μεγαλύτερα
Για την παραλλαβή των προιόντων που επιθυμείτε υπάρχουν οι ακόλουθοι τροποι.

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS. Παράδοση συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.4,00 ευρω για ολη την ελλαδα ανεξαρτητου βαρους.
2.ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το προιόν αποστέλεται με έξοδα 3,00 για ολη την Ελλάδα μέχρι κ σε δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον έχει γίνει η αγορά με πιστωτική κάρτα η κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης.
3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κατόπιν συνεννοήσεως αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.