Φορητή Αντλία Αλλαγής Λαδιών Αυτοκινήτου 12V 60W S-AMP

Φορητή Αντλία Αλλαγής Λαδιών Αυτοκινήτου 12V 60W S-AMP

Τροφοδοτικό Inverter για Laptop 150W με θύρα USB, Ρεύματος & Αυτοκινήτου

Τροφοδοτικό Inverter για Laptop 150W με θύρα USB, Ρεύματος & Αυτοκινήτου

Υαλοκαθαριστήρες Σιλικόνης Αθόρυβης Λειτουργίας WELONG - Σετ 2 τεμαχίων

Κανονική τιμή 5,90 € Ειδική Τιμή 3,90 €
Υαλοκαθαριστήρες Σιλικόνης Αθόρυβης Λειτουργίας 600mm WELONG - Σετ 2 τεμαχίων. Μία επιλογή πραγματικά αξιόπιστη, εύχρηστη και εύκολη στη τοποθέτηση για ασφαλή οδήγηση ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες! Φτιαγμένοι από σιλικόνη, οι νέου τύπου υαλοκαθαριστήρες εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή και αθόρυβη λειτουργία συμβάλλοντας στην άνετη οδήγηση χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας! Ελαττώνουν την αντίσταση του αέρα. Μεγαλύτερη αντοχή σε συνθήκες κρύου και ζέστης. Εξαιρετικά μεγάλη ελαστικότητα Με αφαιρούμενο λάστιχο. Ανεξάρτητα από το μοντέλο και την κατηγορία του αυτοκινήτου που οδηγείτε οι υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης εφαρμόζουν ιδανικά! Διαστασεις 350mm,375mm,400,mm,450mm,475mm,525mm,550mm,600mm,625mm Μόνη προϋπόθεση: Προσέξτε το μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα σας να είναι σαν της φωτογραφίας! (να μοιάζει με γάντζο. )
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ΜΗ00000391
Μία επιλογή πραγματικά αξιόπιστη, εύχρηστη και εύκολη στη τοποθέτηση για ασφαλή οδήγηση ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες! Φτιαγμένοι από σιλικόνη, οι νέου τύπου υαλοκαθαριστήρες εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή και αθόρυβη λειτουργία συμβάλλοντας στην άνετη οδήγηση χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας! Ελαττώνουν την αντίσταση του αέρα. Μεγαλύτερη αντοχή σε συνθήκες κρύου και ζέστης. Εξαιρετικά μεγάλη ελαστικότητα Με αφαιρούμενο λάστιχο. Ανεξάρτητα από το μοντέλο και την κατηγορία του αυτοκινήτου που οδηγείτε οι υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης εφαρμόζουν ιδανικά! Διαστασεις 350mm,375mm,400,mm,450mm,475mm,525mm,550mm,600mm,625mm Μόνη προϋπόθεση: Προσέξτε το μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα σας να είναι σαν της φωτογραφίας! (να μοιάζει με γάντζο. )
Για την παραλλαβή των προιόντων που επιθυμείτε υπάρχουν οι ακόλουθοι τροποι.

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS. Παράδοση συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.4,00 ευρω για ολη την ελλαδα ανεξαρτητου βαρους.
2.ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το προιόν αποστέλεται με έξοδα 3,00 για ολη την Ελλάδα μέχρι κ σε δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον έχει γίνει η αγορά με πιστωτική κάρτα η κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης.
3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κατόπιν συνεννοήσεως αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.