Free cookie consent management tool by TermsFeed
Συσκευή μασάζ και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας Body Innovation

Συσκευή μασάζ και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας Body Innovation

Συσκευή αφαίρεσης κάλων - Personal Pedi

Συσκευή αφαίρεσης κάλων - Personal Pedi

Μηχάνηµα Εκγύµνασης και Αδυνατίσματος Δύο Καναλιών AbTronicX2

Κανονική τιμή 34,00 € Ειδική Τιμή 24,90 €
To µηχάνηµα AbTronicX2 παράγει µικρούς σε ένταση ηλεκτρικούς παλµούς που διοχετεύονται από το εσωτερικό της ζώνης, η οποία είναι τοποθετηµένη επάνω στο δέρµα σας. Οι ηλεκτρικοί παλµοί αυτοί ενεργοποιούν τα κινητικά σας νεύρα και αυτό έχει ως αποτέλεσµα την µυϊκή σύσπαση. Το AbTronicX2 κατά κάποιο τρόπο δίνει την εντολή στους µύες σας να συσταλούν και στη συνέχεια να χαλαρώσουν. Αυτές οι παλµικές κινήσεις είναι σχεδιασµένες µε τέτοιο τρόπο που αντιγράφουν την φυσική εντολή των νεύρων ούτως ώστε να µπορούν να επιτύχουν ικανοποιητικές και ευχάριστες µυϊκές συσπάσεις, οι οποίες εάν επαναληφθούν πολλές φορές εξοµοιώνονται µε τις κανονικές ασκήσεις.
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
SKU
ΜΗ00000346
ο Μηχάνηµα Εκγύµνασης ∆ύο Καναλιών AbTronicX2 στοχεύει αποκλειστικά και ταυτόχρονα στις µπροστινές, πλαϊνές και πίσω περιοχές του σώµατός σας, για πιο γρήγορα αποτελέσµατα. Όταν ανοίξετε τον διακόπτη της µονάδας (ένδειξη ΟΝ) η οθόνη ένδειξης θα ανάψει δείχνοντάς σας ότι η συσκευή AbTronicX2 λειτουργεί. Tοποθετήστε την ζώνη στη περιοχή που θέλετε να γυµνάσετε, ανάψτε την µονάδα. Επιλέξτε το πρόγραµµα που θέλετε και ρυθµίστε το επίπεδο έντασης. Θα αισθανθείτε ένα πολύ απαλό ‘µυρµήγκιασµα’. Προσαρµόστε την ζώνη στο επιθυµητό επίπεδο έντασης πιέζοντας τα κουµπιά High/Low ξεχωριστά για κάθε κανάλι. Στη οθόνη θα εµφανίζεται το επιλεγµένο επίπεδο έντασης. Πώς να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσµατα Η συσκευή AbTronicX2 θα γυµνάσει κάποιους µύες σας οι οποίοι είναι πιθανόν να µην γυµνάστηκαν ποτέ στο παρελθόν. Η συσκευή AbTronicX2 πραγµατικά δουλεύει και πραγµατοποιεί όλα όσα υπόσχεται. Παρ’ όλα αυτά η συνέπεια είναι το κλειδί για µια νεανική όψη, γι’ αυτό λοιπόν για τις επόµενες 30 ηµέρες µην το παραλείψετε και χρησιµοποιήστε καθηµερινά το AbTronicX2. Όπως ακριβώς και όταν πηγαίνετε στο γυµναστήριο και δεν περιµένετε οι κοιλιακοί σας να είναι γυµνασµένοι την επόµενη ηµέρα, έτσι ακριβώς και µε το AbTronicX2 θα χρειαστεί κάποιο διάστηµα για να αποκτήσετε την επιθυµητή µυϊκή τόνωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τα πρώτα αποτελέσµατα σε διάστηµα 4 εβδοµάδων γι’ αυτό λοιπόν µείνετε προσηλωµένοι στον στόχο σας, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε το AbTronicX2 να κάνει όλη την δουλειά για εσάς. Συµβουλή! Πριν από κάθε χρήση καλό θα ήταν να δοκιµάζατε την ζώνη χωρίς gel µέχρι να βρείτε την σωστή εφαρµογή της. Προκειµένου να επιτύχετε µια σωστή σύσπαση των µυών σας καλό θα ήταν να χρησιµοποιήσετε και στα 4 ηλεκτρόδια µια γενναία ποσότητα από οποιοδήποτε gel. Για πιο γρήγορα αποτελέσµατα πρέπει να βάζετε πάντα µια µικρή ποσότητα από gel, σε όλες τις περιοχές του σώµατος που πρόκειται να τοποθετήσετε τα ηλεκτρόδια. Μην χρησιµοποιείτε µόνο νερό Μην λυγίζετε τα ηλεκτρόδια Μην γυµνάζετε πρώτα την περιοχή γύρω από τον αφαλό σας. Μπορείτε να αρχίσετε µε τους άνω κοιλιακούς σας ή την περιοχή που βρίσκεται στα πλευρά σας. Σηµαντικές Οδηγίες Το AbTronicX2 είναι απόλυτα ασφαλές και εύκολο στην χρήση, παρ’ όλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν τραυµατισµούς που προέρχονται από λανθασµένη χρήση του προϊόντος. Σαν οδηγό προφύλαξης σας συνιστούµε να διαβάσετε πριν από την χρήση ολόκληρο το φυλλάδιο οδηγιών και εάν έχετε κάποια από τις παρακάτω παθήσεις θα πρέπει πριν από την χρήση να συµβουλευτείτε τον γιατρό σας: Εάν έχετε γεννήσει πρόσφατα Άτοµα µε βηµατοδότη ή καρδιακές παθήσεις Εάν πάσχετε από επιληψία Εάν έχετε σκλήρυνση κατά πλάκας Εάν έχετε φλεβίτιδα στην ενεργοποιηµένη της φάση (φλεβική φλεγµονή) Σε σηµεία όπου οι ιστοί σας είναι µελανιασµένοι από κάποιο ατύχηµα ή τραυµατισµό Εάν έχετε πρόσφατες ουλές από ατύχηµα ή εγχείρηση Εάν έχετε κιρσούς Κατά την διάρκεια των πρώτων ηµερών της περιόδου σας µην το χρησιµοποιείτε στους κοιλιακούς σας.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής OEM
Για την παραλλαβή των προιόντων που επιθυμείτε υπάρχουν οι ακόλουθοι τροποι.

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS. Παράδοση συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.4,00 ευρω για ολη την ελλαδα ανεξαρτητου βαρους.
2.ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το προιόν αποστέλεται με έξοδα 3,00 για ολη την Ελλάδα μέχρι κ σε δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον έχει γίνει η αγορά με πιστωτική κάρτα η κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης.
3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κατόπιν συνεννοήσεως αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.