Το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι κλειστά έως τις 18/8. Παραγγελίες θα εκτελούνται από τις 20/8 και έπειτα.
 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

σε 1 με 2 εργάσιμες μέρες
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

100% ασφαλείς αποστολές

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Σύνολο: 0,00 €

Πολιτική Απορρήτου & Πολτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

1.Εισαγωγή

Στην magichole σεβόμαστε και είμαστε προσηλωμένοι στην διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών της ιστοσελίδας μας.

Η παρούσα πολιτική προσωπικών δεδομένων περιγράφει:

Πως και τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Αν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλους

Τι προβλέπεται αν χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Πως μπορείτε να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Πως διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή

Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Τι προβλέπεται σε περίπτωση αλλαγής της παρούσας πολιτικής

Τα είδη και η χρήση των cookies

Τα όρια ηλικίας που εφαρμόζουμε

Πληροφορίες επικοινωνίας του υπεύθυνου συλλογής προσωπικών δεδομένων

Στο εξής, “εμείς” αναφέρεται στην magichole, Υμηττού 110, Παγκράτι 116 34 και είμαστε υπεύθυνοι για την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την παράγραφο 12 της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο όρος “προσωπικά δεδομένα” αναφέρεται σε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναγνωρισθούν οι χρήστες και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας άμεσα ή έμμεσα.

Ο όρος “ιστοσελίδα” αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας που μπορεί να προσπελασθεί μέσω των ακόλουθων διευθύνσεων : www.magichole.gr και www.geysereuro.gr.

Παρακαλούμε διαβάστε το παρόν προσεχτικά για να κατανοήσετε πλήρως την πολιτική μας αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@magichole.gr ή στα τηλέφωνα +30 215 215 1810 και +30 697 00660161

2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

2.1 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, σε ανώνυμη μορφή για στατιστικούς λόγους. Κατά την επίσκεψή σας στο site, μπορεί να συλλέγουμε πληροφορίες όπως: η IP διεύθυνσή σας, γεωγραφική σας τοποθεσία, πάροχος σύνδεσης στο διαδίκτυο, τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε και την έκδοσή του, λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, τύπος συσκευής, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, διάρκεια επίσκεψης, διεύθυνση από την οποία δρομολογηθήκατε στην ιστοσελίδα μας, συγκεκριμένες σελίδες που επισκεφθήκατε κλπ.

Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται μέσω cookies. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα cookies στις παραγράφους 9-10 παρακάτω.

2.2 Προσωπικά δεδομένα παρεχόμενα από εσάς

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δεχθούμε προσωπικά δεδομένα από εσάς:

2.2.1 Οταν κάνετε εγγραφή στο διαδικτυακό μας κατάστημα

Οι πληροφορίες που ενδέχεται να ζητήσουμε είναι: Το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο, διευθύνσεις αποστολής και τιμολόγησης. Για χρήστες με τιμολόγιο αριθμό ΦΠΑ (για χρήστες ΕΕ), αρμόδια ΔΟΥ και επάγγελμα (για χρήστες δραστηριοποιούμενους στην Ελλάδα)

2.2.2 Οταν εγγράφεστε στο newsletter μας

Σε αυτή την περίπτωση θα ζητήσουμε το όνομά σας και την διεύθυνση σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

2.2.3 Όταν μας αποστέλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συμπληρώνοντας την ηλεκτρονικής μας φόρμα.

Σε αυτή την περίπτωση θα ζητήσουμε το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και προεραιτικά το τηλέφωνό σας.

2.3 Πληροφορίες πληρωμών, δεν συλλέγουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών για πληρωμές. Συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία PayPal και τη τράπεζα Eurobank Εργασίας ΑΕ για online πληρωμές. Οταν επιθυμείτε να πληρώσετε online μέσω Paypal, θα γίνει αυτόματη δρομολόγηση στην διαδικτυακή υπηρεσία της Paypal για να εισάγετε τα αναγνωριστικά σας στοιχεία για την σύνδεσή σας με αυτήν. Εμείς θα λάβουμε μια απάντηση που θα μας ενημερώνει αν πραγματοποιήθηκε η ακυρώθηκε η συναλλαγή. Στην περίπτωση της ολοκληρωμένης συναλλαγής θα λάβουμε επιπρόσθετα εναν κωδικό αναγνώρισης συναλλαγής που είναι μονο μια αναφορά στην συναλλαγή που έγινε μεταξύ εσάς και της Paypal και δεν περιέχει καμμία πληροφορία πληρωμής. Μπορείτε να βρείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της PayPal εδώ. Όταν επιθυμείτε να πληρώσετε online μεσω Eurobank, θα γίνει αυτόματη δρομολόγηση στη διαδικτυακή υπηρεσία της Eurobank Εργασίας AE. Αν πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς, σας παρέχουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και εκτελείτε την μεταφορά μέσω της τράπεζάς σας, χωρίς καμμία μεσολάβηση και συλλογή δεδομένων από εμάς παρά μόνο την σήμανση της παραγγελίας ως εξοφλημένη.

2.4 Ιστορικό Παραγγελιών

Κρατάμε ιστορικό των παραγγελιών σας. Τα δεδομένα που κρατάμε αναφορικά με τις παραγγελίες σας είναι ο αριθμός παραγγελίας, η ημερομηνία παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο, ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής, τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν καθώς και οι τιμές πώλησης και η ποσότητα όπως και τυχόν σημειώσεις που έχετε συμπεριλάβει κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Εαν προσθέσετε προϊόντα στο διαδικτυακό σας καλάθι, κρατάμε αυτές τις παραγγελίες ανεξάρτητα από το αν ολοκληρώστε την παραγγελία η όχι. Τα δεδομένα που κρατούντε σε αυτή την περίπτωση είναι τα προϊόντα που επιλέξατε και ποσότητες των προϊόντων. Μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα του καλαθιού αδειάζοντάς το.

2.5 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από άλλες υπηρεσίες

Οταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ή κάνετε χρήση των σελίδων που τηρούμε σε τρίτες υπηρεσίες (οπως Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram) ενδέχεται να συλλέξουμε περαιτέρω προσωπικά δεδομένα, όπως μας παρέχονται από αυτές τις υπηρεσίες. Αν κάνετε χρήση των υπηρεσιών αυτών, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των υπηρεσιών αυτών και πως μοιράζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

3. Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies χρησιμοποιούνται για ν'αναλύσουμε την χρήση που κάνουν οι επισκέπτες μας στην ιστοσελίδα μας και για να κάνουμε απαραίτητες βελτιώσεις στην εμπειρία επίσκεψης και παρουσίαση των προϊόντων μας.


Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από εσάς, όπως η αίτηση εγγραφής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιούνται για να παρέχουμε μια απρόσκοπτη online διαδικασία παραγγελίας.

Οταν μας υποβάλλετε τις πληροφορίες εγγραφής, θα λάβετε ένα αυτόματο email που θα σας ενημερώνει πως ελέγχουμε την εγγραφής σας. Διατηρούμε τα δεδομένα σας επ'αορίστου, εκτός αν μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας για διαγραφή των δεδομένων σας.

4. Μετάδοση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους

Δεν θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός από αυτούς που είναι απαραίτητοι για την παροχή των υπηρεσιών μας και όπου προβλέπεται βάση νομοθεσίας όπως:

4.1 Υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier)

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ταχυμεταφορών για να στείλουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται να λάβουν από εμάς το όνομα, το email, την διεύθυνσή και το τηλέφωνό σας και όπου επιβάλλεται από φορολογικούς ή τελωνειακούς κανονισμούς, πληροφορίες για την παραγγελία σας.

4.2 Υπηρεσίες επιβολής του νόμου και κυβερνητικές υπηρεσίες

Είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου και κυβερνητικές υπηρεσίες όπου και όταν προβλέπεται από τον νόμο.

4.3 Αλλες υπηρεσίες επικουρικές στην λειτουργία της επιχείρισης μας

Χρησιμοποιούμε Google Analytics για την ανάλυση στατιστικών χρήσης του site μας και MailChimp για την διαχείριση των newsletter μας.

4.4 Μεταφορά ιδιοκτησίας

Σε περίπτωση που μεταβιβάσουμε την επιχείριση ή μέρος αυτής, ενδέχεται να είναι απαραίτητο να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους νέους ιδιοκτήτες. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email ώστε να έχετε την δυνατότητα να λάβετε όποια μέτρα κρίνετε απαραίτητα αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

5. Μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένα σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγοναι ενδέχεται να μεταφερθούν για αποθήκευση σε εξυπηρετητές εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Σε αυτή την περίπτωση θα διασφαλίσουμε ότι κάθε τέτοια μεταφορά θα ακολουθεί τους όρους αυτής της πολιτικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε (αυτό)

6. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

6.1 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τρίτες υπηρεσίες για στατιστικούς λόγους (πχ Google Analytics) θα διατηρούνται το ελάχιστο για 14 μήνες και το περισσότερο για 50 μήνες.

6.2 Δεδομένα που συλλέγονται για την αποστολή newsletter θα διατηρούνται μέχρι να ζητήσετε την παύση αποστολή των newsletter.

6.3 Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επ'αορίστω χρόνο. Εαν δεν επιθυμείτε την διατήρηση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε να διαγράψουμε ότι δεδομένα σας αφορούν με την εξαίρεση αυτών που διατηρούνται για φορολογικούς λόγους.

6.3 Μπορείτε να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή προχωρώντας σε σύνδεση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και διόρθωση των στοιχείων προφιλ που τηρούμε.

6.4 Τρίτες υπηρεσίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να διατηρεί συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες (πχ ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης). Δεν διατηρούμε τον έλεγχο στο πως αυτές οι υπηρεσίες διατηρούν και συλλέγουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις αντίστοιχες πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.

7. Τροποιήσεις της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ενδέχεται να τροποποιούμε την παρούσα πολιτική από καιρό σε καιρό. Σας προτρέπουμε να την ελέγχετε περιοδικά για να είστε σίγουροι ότι συμφωνείτε. Εαν προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλάγες ενδέχεται να σας αποστείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας την αποδοχή σας.

8. Τα δικαιώματά σας

8.1 Εχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και σας αφορούν

8.2 Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθωθούν ανακριβή δεδομένα που σας αφορούν. Για διορθώσεις που δεν παρέχεται η δυνατότητα να τις κάνετε εσείς, μπορείτε να μας στείλετε αίτημα να τις κάνουμε εμείς.

8.3 Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή να ζητήσετε την παύση περαιτέρω επεξεργασίας αυτών, εφ'όσον δεν απαιτείται η διατήρηση και επεξεργασία από τον νόμο (πχ φορολογικές υποχρεώσεις).

8.4 Εχετε το δικαίωμα ν'αρνηθείτε προωθητικές ενέργειες μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να διαγραφείτε από το newsletter μας κλικάροντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο στο τέλος του προωθητικού μηνύματος, η να μας το ζητήσετε μέσω email.

8.5 Εχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε άλλη υπηρεσία.

8.6 Εχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε παράπονα στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αν θεωρείται ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία. Για την Ελλάδα αυτή είναι:

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
E-mail: contact@dpa.gr

9. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται από έναν ιστότοπο στον φυλλομετρητή (browser) της συσκευής σας όταν τον επισκέπτεστε. Τα cookies μπορεί να είναι “session cookies” που διαγράφονται αυτόματα όταν λήξει η επίσκεψη και “persistent cookies” που παραμένουν στην συσκευή μέχρι την ημερομηνία λήξης τους ή μέχρι να διαγραφούν από τον χρήστη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ:

www.allaboutcookies.org.

Κάνουμε χρήση των ακόλουθων cookies όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας:

9.1 Χρηστικά cookies

Αυτά είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας και βελτιώνουν την γενικότερη εμπειρία πλοήγησης σε αυτήν. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να “θυμούνται” επιλογές σας (πχ λειτουργία “Να με θυμάσαι”). Διαγραφή αυτών των cookies απενεργοποιούν αντίστοιχα αυτές τις λειτουργίες.

9.2 Cookies μέτρησης απόδοσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες (όπως έχουμε περιγράψει στην παράγραφο 2.1) και αναλύουν πως οι χρήστες και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας πλοηγούνται σε αυτή και μας βοηθούν στην βελτίωση των υπηρεσιών και του παρεχόμενου περιεχομένου.

9.3 Cookies από Google Analytics

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για ανάλυση στατιστικών χρήσης της ιστοσελίδας μας (όπως έχουμε περιγράψει στην παράγραφο 2.1). Μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της google εδώ: https://policies.google.com/privacy

9.4 Cookies από τρίτες υπηρεσίες

Τρίτες υπηρεσίες όπως facebook, pinterest, instagram, twitter μπορεί ν'αποθηκεύουν cookies όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε διαβάστε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των υπηρεσιών αυτών για περισσότερες πληροφορίες.

9.5 Συμφωνία χρήστης cookies

Με την επίσκεψη και πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εαν επιθυμείτε να διαγράψετε τα cookies, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες του φυλλομετρητή σας (browser) ή να σταματήσετε την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σημειώστε ότι η διαγραφή των cookies μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εμπειρία πλοήγησης της ιστοσελίδας μας και να απενεργοποιήσει κάποια από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της.

10. Οριο ηλικίας

Η προστασία της ιδιωτικότητας των παιδιών είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες κανενός ατόμου κάτω των δεκαέξι (16) ετών εν' γνώση μας. Με την επίσκεψη και χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε ότι είστε πάνω από δεκαέξι ετών.

11.Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητά μας. Η βάση δεδομένων μας είναι εγκατεστημένη σε εξυπηρετητές της εταιρίας Digital Ocean στην Ολλανδία. Παρ'ότι κάνουμε ότι είναι δυνατόν να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, το διαδίκτυο δεν είναι απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη προστασία των δεδομένων σας. Οταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, πρέπει να υποβάλλετε ένα email και έναν κωδικό ασφαλείας. Ο προσωπικός σας λογαριασμός σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και λειτουργίες της ιστοσελίδας μας, όπως το προφίλ, τις παραγγελίες και το καλάθι σας. Κρατήστε τον κωδικό σας μυστικό και αλλάξτε τον περιοδικά και μην τον γνωστοποιείτε σε τρίτα πρόσωπα.

12. Πληροφορίες επικοινωνίας

Η ιστοσελίδα ανήκει στην ατομική επιχείρηση Αλέξανδρος Βίδος, Υμηττού 110, 116 34 Παγκράτι, Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παραπάνω διεύθυνση, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικά στο 2107010472 και 2114063702 και 6985033163 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@magichole.gr

Ο υπεύθυνος συλλογής και επεξεργασίας δεδομέων είναι ο Αλέξανδρος Βίδος, Υμηττού 110, 116 34 Παγκράτι, Ελλάδα, τηλέφωνα 2107010472 και 2114063702 και 6985033163

V. 1.0


23.05.2018