Διπλωτικό Ρούχων

Διπλωτικό Ρούχων "Clothes Folder"

Διάφανα Αυτοκόλλητα Πολλαπλών Χρήσεων Gripeez – Σετ 5τμχ

Κανονική τιμή 8,90 € Ειδική Τιμή 5,90 €
Διάφανα Αυτοκόλλητα Πολλαπλών Χρήσεων Gripeez – Σετ 5τμχ Πανίσχυρα Διάφανα αυτοκόλλητα διπλής όψης τα οποίο μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε! Μπορείτε να κολλήσετε, να κρεμάσετε ή να στερεώσετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Διάφανο Αυτοκόλλητο Πολλαπλών Χρήσεων Gripeez 5τμχ πλένεται και επαναχρησιμοποιείτε! Ιδανική λύση για στολισμό, διακόσμηση, για να στηρίξετε κινητά τηλέφωνα, gps, τηλεχειριστήρια αλλά και τα χαλιά σας, για να μην γλιστράνε. Τραβάτε την προστατευτική ταινία, το κολλάτε και κρεμάτε πάνω του οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε βάρους έως και 2.2 κιλά.Μπορείτε να τα αφαιρέσετε και να τα επανατοποθετήσετε όποτε θέλετε, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Το σετ περιλαμβάνει 10 τεμάχια διάφανο αυτοκόλλητο πολλαπλών χρήσεων gripeez Το Gripeez είναι διπλής όψεως πανίσχυρο αυτοκόλλητο, το οποίο παραμένει στην θέση του μέχρι να το μετακινήσετε. Επίσης, μπορείτε να το αφαιρέσετε και να επανατοποθετήσετε όποτε θέλετε, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους. Διάφανα αυτοκόλλητα διπλής όψης τα οποίο μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε! Μπορείτε να κολλήσετε, να κρεμάσετε ή να στερεώσετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Διπλής όψεως πανίσχυρα αυτοκόλλητα Μπορείτε να τα κόψετε και σε μικρότερα κομμάτια στο μέγεθος που επιθυμείτε. Πανίσχυρα αυτοκόλλητα συγκρατούν βάρος μέχρι 2,2 κιλά Κρεμάστε ή κολήστε Επαναχρησιμοποιούνται! Διάφανα Μέγεθος κάθε αυτοκόλλητου 6.5 x 7εκ.
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ΜΗ00000006
Διάφανα Αυτοκόλλητα Πολλαπλών Χρήσεων Gripeez – Σετ 5τμχ Πανίσχυρα Διάφανα αυτοκόλλητα διπλής όψης τα οποίο μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε! Μπορείτε να κολλήσετε, να κρεμάσετε ή να στερεώσετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Διάφανο Αυτοκόλλητο Πολλαπλών Χρήσεων Gripeez πλένεται και επαναχρησιμοποιείτε! Ιδανική λύση για στολισμό, διακόσμηση, για να στηρίξετε κινητά τηλέφωνα, gps, τηλεχειριστήρια αλλά και τα χαλιά σας, για να μην γλιστράνε. Τραβάτε την προστατευτική ταινία, το κολλάτε και κρεμάτε πάνω του οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε βάρους έως και 2.2 κιλά.Μπορείτε να τα αφαιρέσετε και να τα επανατοποθετήσετε όποτε θέλετε, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Το σετ περιλαμβάνει 10 τεμάχια διάφανο αυτοκόλλητο πολλαπλών χρήσεων gripeez Το Gripeez είναι διπλής όψεως πανίσχυρο αυτοκόλλητο, το οποίο παραμένει στην θέση του μέχρι να το μετακινήσετε. Επίσης, μπορείτε να το αφαιρέσετε και να επανατοποθετήσετε όποτε θέλετε, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους. Διάφανα αυτοκόλλητα διπλής όψης τα οποίο μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε! Μπορείτε να κολλήσετε, να κρεμάσετε ή να στερεώσετε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Διπλής όψεως πανίσχυρα αυτοκόλλητα Μπορείτε να τα κόψετε και σε μικρότερα κομμάτια στο μέγεθος που επιθυμείτε. Πανίσχυρα αυτοκόλλητα συγκρατούν βάρος μέχρι 2,2 κιλά Κρεμάστε ή κολήστε Επαναχρησιμοποιούνται! Διάφανα Μέγεθος κάθε αυτοκόλλητου 6.5 x 7εκ.
Για την παραλλαβή των προιόντων που επιθυμείτε υπάρχουν οι ακόλουθοι τροποι.

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS. Παράδοση συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.4,00 ευρω για ολη την ελλαδα ανεξαρτητου βαρους.
2.ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το προιόν αποστέλεται με έξοδα 3,00 για ολη την Ελλάδα μέχρι κ σε δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον έχει γίνει η αγορά με πιστωτική κάρτα η κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης.
3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κατόπιν συνεννοήσεως αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.