Πτυσσόμενη απλώστρα για τον τοίχο, τύπου κασετίνας, με 5 σχοινιά

Πτυσσόμενη απλώστρα για τον τοίχο, τύπου κασετίνας, με 5 σχοινιά

Ευλύγιστη Προέκταση- Ψεκαστήρας Βρύσης Turbo Flex 360

Ευλύγιστη Προέκταση- Ψεκαστήρας Βρύσης Turbo Flex 360

Ντουζιέρα που αλλάζει χρώμα ανάλογα τη θερμοκρασία του νερού!

Κανονική τιμή 14,90 € Ειδική Τιμή 12,50 €
Πόσες φορές έχετε μπει για μπάνιο και έχετε καεί ή παγώσει; Αν είχατε αυτό το τηλέφωνο εναλλασσόμενου φωτισμού Led, δεν θα το παθαίνατε ποτέ! Όταν το χρησιμοποιείτε, αυτό ανάβει και αλλάζει το χρωματικό του φάσμα, ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού! Είναι αυτοτροφοδοτούμενο και δεν χρειάζεται καθόλου μπαταρίες για τη λειτουργία του, καθώς τα 9 φώτα LED ανάβουν με την δύναμη του τρεχούμενου νερού!! Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του: - Διαθέτει 9 LED φωτάκια, που ενεργοποιούνται με τη δύναμη του τρεχούμενου νερού, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. - Το τηλέφωνο ντους, δεν χρειάζεται μπαταρία, είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και απόλυτα ασφαλές, για όλη την οικογένεια. - Eλάχιστη πίεση νερού 0,2 BAR, υγρασία περιβάλλοντος 10 -90%, θερμοκρασία περιβάλλοντος 0 - 60 βαθμούς Κελσίου - Χρώματα και Ενδεικτικές Θερμοκρασίες <32°C Πράσινο 32-41°C Μπλε και Σκούρο Μπλε 42-45°C Ροζ και Βιολετί >45°C Κόκκινο - Λυχνίες LED από υλικό ABS, υψηλής φωτεινότητας με διάμετρο 5mm.
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ΜΗ00000154
Πόσες φορές έχετε μπει για μπάνιο και έχετε καεί ή παγώσει; Αν είχατε αυτό το τηλέφωνο εναλλασσόμενου φωτισμού Led, δεν θα το παθαίνατε ποτέ! Όταν το χρησιμοποιείτε, αυτό ανάβει και αλλάζει το χρωματικό του φάσμα, ανάλογα με την θερμοκρασία του νερού! Είναι αυτοτροφοδοτούμενο και δεν χρειάζεται καθόλου μπαταρίες για τη λειτουργία του, καθώς τα 9 φώτα LED ανάβουν με την δύναμη του τρεχούμενου νερού!! Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του: - Διαθέτει 9 LED φωτάκια, που ενεργοποιούνται με τη δύναμη του τρεχούμενου νερού, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. - Το τηλέφωνο ντους, δεν χρειάζεται μπαταρία, είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και απόλυτα ασφαλές, για όλη την οικογένεια. - Eλάχιστη πίεση νερού 0,2 BAR, υγρασία περιβάλλοντος 10 -90%, θερμοκρασία περιβάλλοντος 0 - 60 βαθμούς Κελσίου - Χρώματα και Ενδεικτικές Θερμοκρασίες <32°C Πράσινο 32-41°C Μπλε και Σκούρο Μπλε 42-45°C Ροζ και Βιολετί >45°C Κόκκινο - Λυχνίες LED από υλικό ABS, υψηλής φωτεινότητας με διάμετρο 5mm. Η εγκατάστασή του είναι ιδιαίτερα εύκολη, ενώ είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση του. Είναι επιμεταλλωμένο με χρώμιο για να καθαρίζεται εύκολα, ταιριάζει σε κάθε μπάνιο και θα εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια, αφού θα μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη θερμοκρασία, πριν καν μπείτε στη ντουζιέρα σας! Είναι χρήσιμο και για τα παιδιά, για να μαθαίνουν την θερμοκρασία του νερού, και να μην καίγονται ή κρυώνουν!
Για την παραλλαβή των προιόντων που επιθυμείτε υπάρχουν οι ακόλουθοι τροποι.

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS. Παράδοση συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.4,00 ευρω για ολη την ελλαδα ανεξαρτητου βαρους.
2.ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το προιόν αποστέλεται με έξοδα 3,00 για ολη την Ελλάδα μέχρι κ σε δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον έχει γίνει η αγορά με πιστωτική κάρτα η κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης.
3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κατόπιν συνεννοήσεως αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.