Μαγικός Πίνακας Ζωγραφικής 3D

Μαγικός Πίνακας Ζωγραφικής 3D

Μαγικό Sketchpad Ζωγραφικής με Φωτισμό

Μαγικό Sketchpad Ζωγραφικής με Φωτισμό

Ψηφιακός πίνακας γραφής LCD 10.5 "

Κανονική τιμή 12,90 € Ειδική Τιμή 9,90 €
Ψηφιακός πίνακας γραφής με οθόνη 8.5 ". Εύκολος στο χειρισμό και απλός για τα παιδιά. Γράψτε οτιδήποτε θέλετε και διαγράψτε το με το κουμπί στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα γραφής αντί για χαρτί και προστατέψτε τη Γη! Ένα ανεκτίμητο εργαλείο για άτομα με προβλήματα ακοής ή ομιλίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας σημειώσεων ή διαφημίσεων. Μέγεθος: 22 x 13,5 x 0,8 cm.
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ΜΗ00000882
Ψηφιακός πίνακας γραφής με οθόνη 10.50". Εύκολος στο χειρισμό και απλός για τα παιδιά. Γράψτε οτιδήποτε θέλετε και διαγράψτε το με το κουμπί στην κορυφή. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα γραφής αντί για χαρτί και προστατέψτε τη Γη! Ένα ανεκτίμητο εργαλείο για άτομα με προβλήματα ακοής ή ομιλίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας σημειώσεων ή διαφημίσεων. Μέγεθος: 22 x 13,5 x 0,8 cm.
Για την παραλλαβή των προιόντων που επιθυμείτε υπάρχουν οι ακόλουθοι τροποι.

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), ACS. Παράδοση συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.4,00 ευρω για ολη την ελλαδα ανεξαρτητου βαρους.
2.ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το προιόν αποστέλεται με έξοδα 3,00 για ολη την Ελλάδα μέχρι κ σε δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον έχει γίνει η αγορά με πιστωτική κάρτα η κατάθεση χρημάτων μέσω τραπέζης.
3.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κατόπιν συνεννοήσεως αφου προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.